utorak, 7. prosinca 2010.

ENERGIJA NULTE TOČKE


Svi "fenomeni ljudske svijesti", od vidovitosti, telepatije, empatije i liječenja na daljinu, do magije i predviđanja, sasvim su logični i nepobitni u skladu sa sveprisutnim, povezujućim poljem nulte točke. Polje nulte točke objašnjava i temeljnu ali do sada neobjašnjenu pojavu - gravitaciju. Klasična fizika nikada nije uspjela objasniti što je gravitacija...; u svjetlu novih spoznaja, gravitacija je vidljivi dio djelovanja energije nulte točke...

To je i savršena metafora za objašnjenje našeg prožimanja sa sveprisutnom energijom nulte točke; oduvijek smo je osjećali, bila je neizostavni temelj fizikalnih promišljanja svemira, ali do sada nedovoljno objašnjena, shvaćena i korištena.

Energija nulte točke je energija u maksimalno praznom prostoru (vakuumu), gdje je gibanje subatomske tvari najbliže nuli. Iz takvog praznog prostora koji ispunjava svemir, znanstvenici, sa dr. Halom Puthoffom na čelu istraživačkih projekata, pokušavaju dobiti izvor nepresušne, obnovljive energije.

Vakuum koji ispunjava svemir samo je prividno prazan, energetski mrtav prostor. Ispunjen je neograničenom količinom potencijalne energije koja je, premda je ne možemo spoznati čulima, izvor svih oblika energije i svih postojećih energetskih frekvencija te izvor svih vidljivih pojava u svemiru.

Koncept energije nulte točke potječe iz kvantne mehanike i načela neodređenosti koje je 1927. teoretski postavio fizičar Werner Heisenberg; zaključio je da je univerzum prožet temeljnom energijom koju ne možemo spoznati, jer je bez fluktuacija, ali povezuje sve i izvor je svih pojava u svemiru.

Nema komentara:

Objavi komentar